petak, 4. svibnja 2012.

Šest edukacija uz sajam Web::INDUSTRIJA 2012

Slobodno učitajte slike...Uz sajam Web::INDUSTRIJA 2012 s besplatnim edukativnim predavanjima 10.05.2012. (sljedeći tjedan!) u Zagrebu, o kojem smo Vas već par puta obavijestili i na koji se, barem prema online prijavama, prijavljuje stotine i stotine posjetitelja, održavati će se i tri dana puna specijaliziranih edukacija tj. seminara i radionica.

Jesmo li zaboravili reći da su sve prijave (Vas i Vaših kolega, prijatelja, kolega i poslovnih partnera) za sajam - B - E - S - P  - L - A - T - N - E? Da, ovo je dan svih Vas željih edukacije o online poslovanju, ali i druženja sa istaknutim članovima web zajednice. Jedino je obavezna OVA ONLINE PRIJAVA za dolazak na predavanja na sajmu.

A evo i što smo za Vas mi iz Web::Edukacije sve pripremili u nadolazećim tjednima...

 

Predsajamski - Facebook dan (9.5.)

09. 05. 2012. (srijeda) - dvorana Lastovo, Hypo centar
09:00 - Facebook Fan Page radionica
Znate li da je Facebook jedan od najboljih marketinških alata današnjice? Iskoristite njegove prednosti, promovirajte svoje poslovanje i povećajte prihode. Pročitajte više o radionici.
Predavač: Sir Željko Riha
Trajanje: 5 školskih sati

Prijavite svoj dolazak na radionicu
14:30 - Facebook Ads radionica
Jeste li znali da Facebook oglašavanje omogućuje targetiranje publike kao ni u jednom drugom mediju? Otkrijte marketinški potencijal najpoznatije društvene mreže. Pročitajte više o radionici.
Predavač: Davor Runje
Trajanje: 5 školskih sati

Prijavite svoj dolazak na radionicu

 

Glavni sajamski dan Web::INDUSTRIJE 2012 (10.5.)

Napomena: Ova dva seminara (dolje) se odvijaju paralelno uz besplatna predavanja na sajmu u susjednoj dvorani.

10. 05. 2012. (četvrtak) - dvorana Lastovo, Hypo centar
09:00 - SEO seminar
Otkrijte kako funkcioniraju SEO tehnike u internetskom marketingu i naučite optimizirati svoje web stranice za tražilice. Pročitajte više o seminaru.
Predavač: Siniša Gavrilović
Trajanje: 5 školskih sati

Prijavite svoj dolazak na seminar
14:30 - E-mail marketing seminar
Naučite kako iskoristiti potencijal newslettera za poslovanje i ostvarivanje boljih poslovnih rezultata. Pročitajte više o seminaru.
Predavač: Simon Meglič
Trajanje: 5 školskih sati

Prijavite svoj dolazak na seminar

 

Postsajamski - Google dan (11.5.)

11. 05. 2012. (petak) - dvorana Lastovo, Hypo centar
09:00 - Google Analytics radionica
Google je početkom godine promjenio vizualni izgled Google Analytics sučelja. I nije promijenio samo sučelje nego je bitno unaprijedio izvještaje kojima možete analizirati uspješnost Vašeg web sjedišta. Dođite i saznajte koje su to novotarije koje Vam novi Google Analytics donosi. Pročitajte više o radionici.

Predavač: Damir Podhorski
Trajanje: 5 školskih sati

Prijavite svoj dolazak na radionicu
14:30 - Google AdWords radionica
Na ovoj radionici ćete naučiti kako postati vidljiviji i dostupniji kupcima i partnerima, uz uštedu budžeta u kampanjama. Pročitajte više o radionici.
Predavač: Miroslav Varga
Trajanje: 5 školskih sati

Prijavite svoj dolazak na radionicu

 *Napomena: Regularna cijena za svaku od navedenih šest edukacija iznosi 1250 kn (PDV uračunat). Na više edukacija odobravaju se popusti.

 

BONUS: Dvodnevni seminar za Google Adwords oglašavanje

Datum: 14. i 15. 5. 2012.

Seminar o Google AdWords-u je jedan od najtraženijih programa iz ponude Web::Edukacije. Namijenjen svima koji žele smanjiti svoje troškove oglašavanja uz povrat ulaganja i povećanje prihoda. Seminar će održati poznati predavač i SEM stručnjak, vlasnik mnogih Google-ovih certifikata, te višestruki TOP5 predavač Web::Strategija prema anonimnom ocjenjivanju publike - Miroslav Varga.

Kroz 10 školskih sati ćete naučiti tehnike i načine oglašavanja koje zasigurno vode posjetitelja Vaše stranice do cilja na koji ga želite dovesti, tj narudžbe ili kupovine. Nakon ovog seminara ćete moći samostalno pokrenuti AdWords kampanju, pratiti njenu učinkovitost i ponosno šefu prezentirati rezultate svog rada. Saznaj sve...

 

Web::Klub članarina

Znate li da kao član Web::Kluba imate automatski popust od 20% na sve gore navedene edukacije?



--
Kako biste si ubuduće osigurali da se newsletter koji ste dobili od nas isporučuje u Vaš INBOX, slobodno uključite ovu e-mail adresu u Vaš adresar ili na popis odobrenih pošiljatelja.

If you do not want to receive any more newsletters, this link

To update your preferences and to unsubscribe visit this link
Forward a Message to Someone this link

Nema komentara:

Objavi komentar