ponedjeljak, 21. svibnja 2012.

TAJNE AFFILATE MARKETINGA


Dakle, Što je Affiliate Marketing.

Affiliate pojednostavljeno znači suradnik. Definicija marketinga je mnogo i lako ih je pronaći. Internet Marketing Affiliate bi značilo: Suradnik u Internet marketing aktivnostima . Danas već i u kod nas mnogi se bave affilate marketingom.


No ... je li to doista lagan posao da se baš svatko (kako to tvrde diljem interneta ) može baviti njime ... i naravno zarađivati dovoljno za život.

Kod affiliate marketinga, odnos prodavača i suradnika je strogo definiran. Suradnik ne zarađuje od objavljivanja oglasa nego od privlačenja novih klijenata. Njegova je zarada vezana za broj uspešno sklopljenih poslova. On nije puki medij za oglašavanje, nego suradnik u poslu, koji radi za proviziju. Kakva je odgovornost suradnika u ovom slučaju? Veća, jer je on direktno uključen u posao. Ako je posao nelegalan, onda će i on snositi odgovornost za svoje sudjelovanje u njemu.

Mnogi početnici u ovom poslu zapadnu u poteškoće zbog neznanja. Iako se rijetko dešava da se radi o nelegalnim poslovima , treba pripaziti s kakvim firmama se sklapaju affilate ugovori i kakve Vam mogućnosti prezentacije te firme prižaju.

Da bi se uspiješno bavili affilate marketingom potrebno je uz solidno znanje engleskog jezika i makar kakvo - takvo znanje o izradi web stranica, poznavati i pravila te tajne affilate marketinga.
Želite li naučiti više ... upoznati tajne...steći uvid u neke od alata kojima se uspješni affilate marketari koriste
EVO LINKA  stranice su na engleskom jeziku ... pa tko voli -  nek izvoli.


Nema komentara:

Objavi komentar